Kiszona cebula ma wspaniały łagodny, lekko kwaśny smak. Może być dodatkiem do każdego dania lub też samodzielną potrawą, która jest spożywana od 3000 lat ( czasy Summerów ).Za...
Zakiszone jabłka wraz z cebulą dają synergiczne działanie owoców i warzyw. Dobroczynnie działają na mikroflorę jelitową, której jest ilościowo więcej niż komórek w organiźmie...
Kiszonka z dzikiego głogu spożywana tuż przed i w czasie posiłku zakwasza żołądek umożliwiając prawidłowe trawienie i wzmożone wchłanianie witamin i minerałów wzmacnia w ten s...
Kiszone marchewki poza witaminami i mikroelementami charakterystycznymi dla kiszonek mają dużo naturalnego karotenu czyli prowitaminy A. Działają normalizująco na przewód poka...
Kiszonka ta w jednym słoiku łączy smaki i właściwości jabłek i ziemniaków, które bardzo dobrze smakują z mięsiwem.( proszę spojrzeć na opis ofert kiszonych jabłek i ziemniaków...
Robione ze zdziczałych jabłek, które nie widziały chemicznych środków ochrony roślin ani innych trucizn.Spożywane tuż przed i w czasie posiłku zakwaszają żołądek umożliwiając ...
Papryka, szczególnie kiszona jest bogata w witaminy przede wszystkim C, A, B w całym zakresie oraz mikro i makroelementy. Ważna jest też cała paleta żywych, niezbędnych do życ...
Jest pełny naturalnej witaminy C,A,P,K,B,PP. Zawiera cała paletę soli mineralnych i drobnoustrojów niezbędnych do prawidłowego działania jelit oraz procesu wchłaniania ( w pr...
Bulwy kiszonych ziemniaków są równie smaczne i zdrowe jak inne kiszonki.Wpływają dobroczynnie na układ pokarmowy stanowiąc obfite źródło witamin,minerałów,mikroelementów oraz ...