Kiszone jabłka z cebulą
Dodano: 20 Maj 2024 10:11,
tydzień temu
Zakiszone jabłka wraz z cebulą dają synergiczne działanie owoców i warzyw. Dobroczynnie działają na mikroflorę jelitową, której jest ilościowo więcej niż komórek w organiźmie człowieka ( wagowo 3 kg )Kiszonki spożywane tuż przed i w czasie posiłku zakwaszają żołądek umożliwiając prawidłowe trawienie i wzmożone wchłanianie witamin i minerałów wzmacniając w ten sposób cały organizm i zapobiegając chorobom. Kiszonka jest substancją naturalną, prostą i wielce pożyteczną. Jest pełna naturalnych witamin. Zawiera cała paletę soli mineralnych i drobnoustrojów niezbędnych do prawidłowego działania jelit oraz procesu wchłaniania. Działają odmładzająco, odtruwająco, odchudzająco, uspokajająco, przeciwnowotworowo, przeciwmiażdżycowo, przeciwobrzękowo. Wzmacniają i uszczelniają naczynia krwionośne, polepszają trawienie, samopoczucie. Zapobiega wypadaniu włosów i ich chorobom. Regeneruje stawy jak i kręgosłup.Kiszone cebule nadają specyficzny smak starożytnego zdrowego warzywa pochodzącego z epoki Summerów. / sacris-geometria.eu /
Cena: 45 zł
Odsłon: 4024